Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Gjøre på Utsira

Du får det så artig som du gjør det til sjøl.. Her er et knippe med turer du kan ta på den sagnomsuste øya..Bruker du øya riktig, er interessert, oppsøkende og flink til å aktivisere deg sjøl, byr øya på mye fint!

Sjekk ut vår friluftslivside - Mere ute - med tips til Ute-aktiviteter

Havgolf - Nytt tilbud på Utsira

Overnattingstedet «Hos Edith og Hjalmar» tilbyr nå et nytt og morsomt tilbud – Havgolf!

Geocache på Utsira

Et morsomt påskudd til å komme seg ut i friluft.. Det er gjemt mange cacher på Utsira og det er mange som tar turen ut til Utsira bare for å finne disse.

Utsira, et sykkeleldorado

Ta med sykkel! Har du muligheten, så ta med sykkel! Til alt overmål går sykler gratis på rutebåten... Våre gamle røde by-sykler (Energi-sykkel) fases ut og vi håper på å få til et godt alternativ i fremtiden.

Ikke glem badeutstyr!

Utsira er omgitt av sjø på alle kanter. Havet er for de tøffeste. Men her er flere muligheter...

Småturene - turer i nærområdet

Du trenger ikke krysse Grønnland på ski. Det er ofte de små enkle turene i ditt eget nærmiljø som beriker hverdagen. Her er et knippe forslag til enkle utfarter.

Se på sjeldne fugler

Utsira er et eldorado for fuglekikkere som ønsker å finne sjeldne arter i Norge. Sibirske gjester som gulbrynsanger, tartarpiplerke og dvergfluesnapper er regelmessige i september/oktober. Mai/Juni er beste tiden for sjeldne gester fra Sør-Europa, slik som rødstrupesanger, pirol og dverglerke.