Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Utlevering av iPad og informasjonsmøte om verdens "smarteste" samfunn

Nå braker det løs....
Når 17.12.2011
fra 11:00 til 12:30
Hvor Mediehuset, Haugesund
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Haugesunds Avis og Haugaland Kraft inviterer til

Utlevering av iPad og informasjonsmøte om verdens "smarteste" samfunn

Vi ønsker å invitere befolkningen på Utsira til Mediehuset Haugesunds Avis lørdag den 17. desember kl. 11.00 for utlevering av iPad i forbindelse med tilbudet om eAvis. Haugaland Kraft vil også være tilstede for å informere om status i prosjektet verdens "smarteste" samfunn. Vi påberegner at dette vil ta noe over 1 times tid og serverer litt julegrøt for de som vil ha noe å bite på i kantinen når iPad er utlevert og informasjon er formidlet.

Det har vært en overveldende respons på eAvis-tilbudet, og vi ønsker å utlevere iPaden og starte eAvisen før jul. Da har dere også mulighet til å besøke vårt nye flotte mediehus og ta en titt hos oss om det skulle være av interesse. Samtidig passer det kanskje bra med juleshopping i Haugesund?

Av praktiske årsaker vil Haugesunds Avis samtidig ta betalt for eAvis-tilbudet på kr 2 990,- inkl. mva. Vi har kortterminal for de som ønsker å bruke det og tar også i mot kontanter, men vi får dessverre ikke til å sende ut papirfaktura innen den tid. De som evt. har betalt papiravisen for en stund fremover vil få dette refundert gjennom at vi reduserer tilbudsprisen tilsvarende. Vi tar da utgangspunkt i at papiravisen for de som stiller opp denne dagen stoppes fra tirsdag 20. desember og beregner tilgodehavende fra den datoen.

Vi vil dele ut et lite informasjonsskriv om hvordan komme i gang med eAvis på iPad, og svarer på spørsmål dere måtte ha.

Har du ikke mulighet til å komme den lørdagen, så stikk gjerne innom i løpet av uken etterpå for å betale og få utlevert en iPad.

Med vennlig hilsen

http://www.haugaland-kraft.no/images/bouvet/HK_logo_farge.jpghttp://www.utsira.kommune.no/bildearkiv/96px-utsira-komm.pnghttp://www.rogfk.no/images/rfklogo.gifhttp://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174578_190728247605808_4884857_n.jpghttp://h-hk.no/wp-content/uploads/2010/09/Appex_logo_pos.jpg http://www.hilorientering.no/sponsorer/mediehus_logo.gif