Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Aktuelt

Auksjon av møbler på den røde skolen

Ungdomsskoleelevene solgte møbler for kr. 6518,-

Under auksjonarius Even Sandmo sin myndige og bestemte ledelse fikk elevene på ungdomsskolen auksjonert ut hyller, bord, leker, spill, gardiner, m.m. for til sammen kr. 6518.

I skrivende øyeblikk er dette ennå ikke tatt en avgjørelse om hva elevene vil bruke pengene til, men mye tyder på at det ikke vil bli noe problem å finne ut:)

Vi takker våre kunder og alle involverte for god og sporty innsats med å bli kvitt de siste restene av inventar og utstyr på den røde skolen

Veibelysning på Utsira - spesielt Kvalvikveien

Veibelysning på Utsira er gjennomgått i uke 44 av vår samarbeidspartner, Haugaland Kraft, og det er igjen blitt trivligere å bevege seg ute på sein kveldstid.

Etter utbedringen på mandag ettermiddag, 31.okt. 2011, holdt reparasjonen for Kvalvikveien i 3-4 timer før den igjen falt ut! Haugaland Kraft kommer igjen ut i uke 45 og det kan godt være at noen av lyskasterne blir skiftet ut i dette området!

Kr. 77 250,- samlet inn på Utsira i forbindelse med årets TV-aksjon

Takk til alle som har gitt og bidratt i forbindelse med årets tv-aksjon på Utsira. Med hele 361 kroner pr. innbygger har vi satt ny innsamlingsrekord her ute. En spesiell takk til barn og voksne på Utsira Barnehag og Skole for deres bidrag, næringslivet, hummerfiskere forening og lag.

Mange var med å bidro til at Utsira Kommune fikk ny innsamlingsrekord på hele 77.250,- og 361 kroner pr Sirabu til TV aksjonen 2011 og arbeidet til Norsk Folkehjelp. 

Utsira Barnehage og Utsira Skole var aktivt med å bidro til rekordinnsamlingen med egen cafe, basar og aukjson. Her fra Barnehagen

Ungdomsskolen viste stor oppfinnsomhet med gjenbruk av gamle pulter og skoler fra gml skolen og egen side på Facebook

Facebooksiden til Ungdomsskolen

 

Det ble også arrangert en egen Hummerfest til inntekt for TV-aksjonen. 

TAKK TIL ALLE som var bed å bidro i forbindelse med innsamling til TV-akjsonen 2011