Høring - økonomiplan 2019-2022

Legging av kabler og framtidige inntekter fra Johan Sverdrup
Formannskapet sitt forslag til økonomiplan 2019-2022, kommunebudsjett 2019 og betalingssatser/gebyrsatser for 2019 legges ut til høring med høringsfrist 19. desember

Kunngjøring

Utsira, den 04.12.2018

OFFENTLIG HØRING

Utsira kommune ved formannskapet legger etter kommuneloven med dette

følgende dokumenter ut til offentlig høring:

Økonomiplan 2019-2022

Kommunebudsjett 2019

Betalingssatser og gebyrer 2019

Dokumentene er i hovedsak tilgjengelig på kommunens hjemmesider www.utsira.kommune.no En trykt versjon legges også ut på biblioteket. Andre som er interesserte i trykte dokumenter kan henvende seg til kommunens servicetorg, så ordner det seg.

Høringer kan stiles til Utsira kommune pr brev, eller epost post@utsira.kommune.no.

Du kan selvsagt også ta kontakt med våre politikere som skal fatte endelig vedtak i kommunestyret 20. desember 2018.

God høring!

Med hilsen