Tidligstemmegivning og Utlegging av manntall til offentlig ettersyn – Valg 2017

Stortingsvalg 2017

Utsira kommune
Stortingsvalget 2017

Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved Stortingsvalget 2017 mandag den 11. september.

Du kan undersøke om du står i manntallet i Utsira kommune på følgende steder:

1. Kommuneadministrasjonen Siratun.

2. Utsira Folkebibliotek

Manntallet blir liggende ute til alminnelig ettersyn i tidsrommet 13. juli til og med valgdagen 11. september 2017.
Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt i folkeregisteret innen 30. juni 2017, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra. Da kan du velge om du vil stemme på valgdagen i den kommunen du flyttet fra eller om du vil forhåndsstemme.

Den som mener at vedkommende selv eller noen annen uriktig er blitt innført eller utelatt fra manntallet i kommunen, kan kreve at valgstyret retter opp feilen. Kravet skal være skriftlig og begrunnet og sendes valgstyret så snart som mulig. Valgstyret kan oppdatere manntallet så lenge det er praktisk mulig.

Det er mulig å avlegge tidligstemme i administrasjonen fra den 1. juli og fram til forhåndstemmegivningen starter den 10. august 2017.

Valgstyrets adresse er: Utsira valgstyre
5547 Utsira