Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Ny biblioteksjef og nye åpningstider

Margrethe Djønne vår nye biblioteksjef
Margrethe overtar roret etter Bjørg som har bygd opp det fantastiske folkebibliotek og skolebibliotek som vi har på Utsira nå. 

Bjørg Rasmussen har opplevd mange milepæler i sitt lange arbeidsliv. Hun har vært med på å gi biblioteket en sentral plass i Siratun og hun var med på å utforme biblioteket når Siratun stod ferdig i 1984. Hun har opplevd at Bibliotek-Norge har gått fra bok til og til å omfatte også andre medier som musikk, foto, video, spill og digitale medier. 

Bjørg har vært med på å gi Sirabuen et moderne og funksjonelt bibliotek og gitt oss mange fine kulturopplevelser for store og små. Innovasjon og nye måter å få opp utlån var en drivkraft for Bjørg som var med på gi innhold til bokøya Utsira, med sine artige bok-depot ute i felten. Hun har også sørget for at biblioteket har blitt en viktig kulturaktør og kjekt samlingssted for bygdas innbyggere. Takk for mange fine kulturopplevelser Bjørg!
 
Nå er det opp til Margrethe å definere vårt nye bibliotek. Vi oppfordrer Sirabuen om å møte opp og være med på å støtte opp om Margrethe sitt nye innhold slik at bibliotekene våre fortsatt blir et viktig samlingssted for Sirabuen og tilreisende gjester.
 
 
Margrethe ønsker velkommen til nye hyggelige stunder til nye åpningstider.