Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Utsira Folkebibliotek markerer Verdens Bokdag

Vi får besøk av barneteater med forestillingen 'Ha det på Badet'
Når 19.04.2012
fra 16:00 til 18:00
Hvor Biblioteket
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)Denne forestillingen er skrevet av Roger Hilleren i 1995. Forestillingen har blitt spelt i hele landet fra Lindesnes til Honningsvåg. Ca. 700 forestillinger har det blitt, bl.a. med Riksteateret, Sogn og Fjordane teater, Ibsen teateret, Norsk ScenekunstbruK, Dans og teatersentrum, Den kulturelle skolesekken osv.
 
To skuespillere, Roger Hilleren og Øyvind Kjeksrud ivaretar i alt 6 roller.
 
Ha det på badet’
 
Flax og Grise vil ikke vaske seg på den store vaskedagen. De flykter fra den myndige og strenge eierinnen, frøken Grisella Ribbermoen. Hun hyrer detektivene Detek og Tiven, to staute og sterke menn for å finne grisene igjen. Klarer Grise og Flax å unngå badestampen?
 
Roger Hilleren og Øyvind V. Kjeksrud spiller en fabelaktig artig og morsom forestilling hvor all dialog går på rim. I tillegg er det mye sang og musikk.
Forstillingen er humørfyllt og morsom, men også med et budskap om toleranse og forståelse for hverandres ulikheter.Målgruppe:   barn frå 3 år og oppover (til ca 10-11 år)

 

Verdens bokdag: 23 april men markeres hos oss den 19 april. 

BØKER RIVER FASADER

Bøker gir opplevelser og river fasader. Bøker er et sted der samfunn og individer forstår seg selv. Det kan være gjennom kulturmøter i litteraturen, bøker som provoserer eller bøker som er farlige og blir forbudt. Det kan være litteratur fra et eller flere geografiske områder. Verdens bokdag er knyttet til ytringsfrihet som krenkes i mange land. Det er også en internasjonal dag. Bruk dagen til å sette fokus på den oversatte litteraturen eller de norske fribyforfatterne. La Verdens bokdag bli en riv-fasaden-dag!