Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Kunstnerleiligheten ved Utsira Fyr

Syntax Terrorkester på fyrfestival
Mange kunstnere har søkt inspirasjon ved Utsira fyr....

Header photo: Atle Grimsby

Utsira kommune disponerer en kunstnerleilighet ved Utsira Fyrstasjon. Leiligheten er i en tomannsbolig som er bygd på slutten av 1950 tallet, og den er nyoppusset. Leiligheten har opprinnelig vært bebodd av en av fyrvokterfamiliene. Alle bygninger ved Utsira Fyrstasjon er fredet i henhold til kulturminneloven. Utsira kommune ønsker å leie ut boligen til kunstnere som ønsker å oppleve Utsira. Innhold: Leiligheten har stue, kjøkken, arbeid og utstillingslokale, bad og 2 soverom med 4 sengeplasser.

Hvem kan leie: Kunstnere som kan dokumentere fartstid på CV`en og evt. tilhørighet til en kunstnerorganisasjon. Pris: • 1 dag kr 600. • 1 helg kr 1.200 (fredag til søndag). • 1 uke kr 2.500. • 1 måned kr 6.000. I stedet for betaling kan deler evt. hele leiebeløpet gjøres opp med en opptreden for publikum i enkelte tilfeller. Vask av boligen er inkludert i prisen. Leietaker tar med håndkle, putevar, laken og dynetrekk.

Kontaktpersoner for kunstnerleiligheten er:  Arnstein Eek, ass. rådmann, tlf: 52750111-Mail: arnstein@utsira.kommune.no

http://www.rogfk.no/var/ezwebin_site/storage/images/design/rogaland-fylkeskommune/11236-50-nor-NO/Rogaland-fylkeskommune.png I sommermånedene er det Rogaland Fylkeskommune som fordeler gratis utleige til kunstnere. Søknadsfrist er 15 mars alle år. Utsira fyr: ukene 26-34. Klikk på lenke for Obrestad Fyr og Lalandhuset

Søknaden sendes til:

Ine Bertelsen /v
Rogaland fylkeskommune
Postboks 130
4001 Stavanger

eller

Ine.Bertelsen@rogfk.no

søknaden merkast: "Kunstnarbustad"  Mer informasjon om kustnarbustadene.

Les vår bloggpost om Utsira som inspirasjon... 

null

null

Les om kunstnerleiligheten i Artist in Residence

West Norway AiR