Åpent møte med Dag Jørund Lønning

Utsira kommune inviterer til

åpent møte for alle som er interessert i stedsutvikling

MANDAG 19. JUNI KL:19:00

Sted: Allrommet, Siratun

Vi får besøk av Professor dr.philos. Dag Jørun Lønning, som er rektor ved Høgskolen for Landbruk og Bygdeutvikling.

Dag Jørund lønning

«Lønning har spesialkompetanse på nyskaping som fenomen, og har fokusert spesielt på identitetsbygging/nyskaping og moglege implikasjonar og potensial for bygdesamfunn. Han har gjennom ei rekkje publikasjonar og prosjekt søkt medvite etter nye utviklingsrom for bygda/distrikta, og vore leiande i Noreg når det gjeld forsking på natur- og kulturbasert nærings- og stadutvikling. Lønning har elles brei kompetanse på landbruks- og distriktspolitikk både i Noreg og i Europa, og har lang erfaring med internasjonalt forskings- og utviklingssamarbeid.

Lønning er landets første professor i nyskaping og bygdeutvikling. Han vart kåra til Årets norske landbruksbloggar i 2014 og Årets norske bygdeprofil i 2015. Både i 2015 og 2016 stod han på Nationen og Bondebladet si liste over «Dei 100 mektigaste i norsk landbruk».

Enkel servering.

Vel møtt!