Flott innsats under TV-aksjonen 2012

Stå opp mot Urett - tilgi dem ikke de vet hva de gjør ..
Årets TV-aksjon kan bli den beste noensinne. Over 200 millioner var samlet inn på landsbasis søndag kveld. Klokken 00.30 natt til mandag hadde TV-aksjonen samlet inn hele 200.289.668 kroner. – Dette viser nok en gang at TV-aksjonen er en av de største dugnadene i verden., sier kringastningssjef Hans-Tore Bjerkaas.

Takk for at du stod opp mot urett - Hilsen fra Amnesty International

Utsira vant nok en gang kommunekampen med hele kr 265,- pr  innbygger. Vi velger selvfølgelig å se bort fra Sysselmannsembedet Svalbard som samlet inn hele kr 447.78 per innbygger. Utsira ble tett fulgt av Bokn kommune som samlet inn kr 213,- pr innbygger. Det ryktes om rekordinnsamling ved Bokn Skole. Træna Kommune landet på 3'dje plass med kr 186,- pr innbygger.

Træna hadde varslet kamp om førsteplassen uten at vår vara-ordfører lot seg vippe av pinnen. Vi synes at det er morsomt at Utsira gir energi til innsats på Træna :-)

Træna viste muskler - foto NRK Nordland Træna ypper til kamp mot Utsira. Foto: NRK Nordland

Takk for innsatsen

Utsira Kommune vil rette en spesiell takk til elever og lærere som var med på å samle inn over kr. 10.000,- under deres kafe/basar i Sirakompasset på torsdag. Nærings- og foreningslivet på Utsira har også bidratt med hele kr 20.000,- til årets aksjon. Takk til alle som bidro med penger i bøssene på Utsira og på Rutebåten. Det er også prisværdig med den innsatsen formannskapet legger ned som bøssebærere og tellekorps for TV-aksjonen.