Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Kjekt møte med Sarah McIntyre

Skolebesøk i biblioteket
Sikkert mange skoleunger som har lyst til å lage sin egen tegneserie etter storflott illustratørbesøk.

Sarah MciIntyre deltok under SILK festivalen i Skudesneshavn og vi var så heldig å få låne henne med ut til Utsira etter initiativ fra vår bibliotekssjef Margrethe Djønne. Foruten gode tegneferdigheter fikk elevene også muligheter til å teste direkte kommunikasjon med en engelsktalende forfatter/illustratør. 

Utdrag fra SILK-festivalen sine sider: 

     SILK – Nå også på Utsira

Sarah 3I SILK er det mange skolearrangmeneter. For første gang får også elevene på Utsira besøk av en SILKforfatter. Amerikanske/britiske Sarah McIntyre, opprinnelig fra Seattle, tar turen til Utsira førstkommende mandag der Utsira folkebibliotek sammen med SILK arrangere skrive-og tegneworkshop. Den fargerike forfatteren har artige titler på sine bøler, den siste er ”There’s a shark in my bath”. Hennes bøker kommet ut på 14 språk.

McIntyre er barnebokforfatter- og illustratør og har hatt liknende workshops i år fra Dubal til USA, fra Irland til Hayfestivalen i Wales. Og nå står altså Utsira for tur. Kanskje er det også plass til noe StreetArt kunst signert Sarah McIntyre mens hun er på Utsira?

Sarah er svært aktiv på twitter og i hennes blogg, så muligens det blir noen oppdateringer med kjente motiver fra Utsira signert Sarah McIntyre?

God kvalitet på kjøkkenbenken og i bokhylla i Fyrstova mener hun: 

There's some quality reading material up here in the lighthouse.