Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Hvem er det som leser på våre hjemmesider?

Hvor ble det av våre hjemmeside-lesere?
Siden oppstart av den nye portalen i 2011 har vi hatt sporing på våre sider. Piwik-sporingen kan si oss det meste om hvordan våre sider leses.

Kommunale hjemmesider er ikke akkurat de hotteste sider å lese. Men mange finner mye nyttig lesestoff på våre hjemmesider. Vi har en fast menighet som er inne å ser på postlister, politiske møter og ulike temasider. 

De siste år har vi ikke klart å holde like bra tritt med spennende nyhetssaker og mye av nyhetsstoffet går direkte ut på våre fb-sider. Samtidig opplever vi at Utsira blir mer attraktivt som reisemål. Folk vil vite mer om overnatting, rutebåt og hva man kan gjøre på Utsira. Selv om kommunen ikke har lagt om så mye på turist-sidene så er det disse som øker treff til våre hjemmesider. Utsira Reiseliv er også med i flere nettverk som bidrar til treff på våre hjemmesider. 

sidevisninger

Implementering av mer mobilvennlige sider (med 'meny-hamburger') i vår, har ført til at det er flere som leser våre hjemmesider på mobil og nettbrett.

Systemer som laster opp vår hjemmeside 

.. Og det er heller ikke noe overraskelse i at de fleste av våre lesere kommer inn via våre facebook-sider. Men nå utgjør dette hele 98% av de som leser kommunen sine hjemmesider. 

 Facebook-dominans