Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

MS Utsira og Utsira Reiseliv satte farge på Haugesund

Regnvått og surt på indre kai Haugesund, men ombord på rutebåten var det varmt og hjemmekoselig med gratis nystekte lapper og fiskesuppe :-)

Etter initiativ fra Utsira Reiseliv ble MS Utsira med på en åpen-båt dag inne på indre kai i Haugesund. Målet for turen var å vise fram den flotte og sjødyktige båten vår som tar oss vel over Sirafjorden uansett vær. De nærmere 400-500 gjestene som var innom benyttet seg av gratis servering av god fiskesuppe og deilige lapper, samt en spennende tur opp på brua på den staselige båten. .

Mange tok turen for å slå av en drøs med Sirabuen, men også mange tilfeldige gjester som fikk informasjon om overnattingsmuligheter, fugleliv og andre aktiviteter som man kan gjøre på Utsira. 

Vi har samlet et knippe presseklipp fra mini-messa til Utsira Reiseliv og MS Utsira.  

TV Haugaland 

Haugesunds Avis 

Vi er heldige som har så flott rutebåtmannskap, rutebåt selskap og et samlet og sterkt reiselivs fellesskap på Utsira der alle er med å bidrar med å vise fram Utsira på sitt beste. Takk for innsatsen til alle som var med å bidro til en trivelig lørdags-happening inne i en regntung Haugesund. 

visning på indre kai