Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Lykke til Ihne!

Klar for fylkesmønstring
På søndag braker det løs for Ihne Klovning som er sendt videre til Fylkesfestival på Tysværtun i Ung Kultur Møtes (UKM- tidligere Ungdommens Kulturmønstring)

Følg med på helgas program for Fylkesfestival i Tysvær. Event på Facebook

Utsira kommune arrangerte lokal mønstring i Sirakompasset den 16. mars med to svært dyktige deltakere,.. Ihne Klovning og Mathilde Egeskog i kategorien pop. To fantastiske innslag som gav juryen utfordringer. Juryen valgte å sende Ihne videre til fylkesfestivalen. Takk for innsatsen begge to. Vi er stolt av dere.

Her er info om Ihne sitt innslag på Fylkesfestivalen.

Det er nøyaktig 20 år siden sist vi sendte ungdom fra Utsira kommune til Fylkesmønstring i Tysvær i 1998! Vi søkte i våre arkiver,.. og der dukket Black-Zombie og Mar-Maids plutselig opp. Som bestod av hhv Vidar, Vegard, Marius og Marianne, samt Marte, Maren og Marianne med egen komponert låt og koregrafert dans. Det er litt usikkert om hvem og om begge gruppene deltok sammen på mønstringen? Noen som har foto til arkivet?

Billetter til UKM forstillingane 14-15.april 2018

UKM deltakere og reiseledere har gratis entrè til forestillingane. Billetter til publikum selges på tysvertunet.kulturhus.no  Voksne 100,-  Barn (inntil 20 år) 30,-

På søndag krysser vi alle våre fingre og tær.. Lykke til Ihne!