Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Vindbalhytta på Klovningsneset nærmer seg

Fra Distriktssending i NRK.no
Så dere innslag i NRK Rogaland fra montering av Dagsturhytta i Sandnes kommune? Snart kommer det også helikopterløft ut til Utsira også.

Se innslag fra montering av første dagsturhytte i Sandnes.

Utsira kommune har nettop fått signert avtale med grunneier på Klovningsneset som er vellvillige til at vi får en dagsturhytte med flott utsikt ut over Yttre og indre vindball. Derfor har vi besluttet at hytta skal hete Vindbalhytta. Navnet vil følge i skilting og andre presentasjoner fra dagsturhytta i Rogland..

Dagsturhytta vil ha solcellepanel for belysning og ladepunkt, samt en koselig vedovn for oppvarming. Det vil også følge med en egen bibliotekavdeling til alle dagsturhyttene i Rogaland. Les mer om Dagsturhytta i Rogaland. Hytta vil ha en koselig hems hvor det er mulig å slappe av på en vandring. Vi regner med at besøkende behandler hytta som sin egen stue, rydder etter seg og tar ansvar for at hytte holder seg fin til neste besøk. Vi håper også at hytta blir et fint oppholdsrom i hverdagen for barnehagen, SFO og andre grupperinger i Utsira samfunnet. Samt flott samlingspunkt for helgeutfarten.

Vi trenger et framtidig samarbeide med et lag, en forening eller enkeltpersoner som ønsker å føre tilsyn med hytta på ukentlig basis. Meld inn ønske dersom ditt lag, forening eller samenslutning ønsker å føre tilsyn med Vindballhytta. Pr e-post til  post@utsira.kommune.no

Dagsturhytta logo