Ferievikarer ved Siratun sykestue sommeren 2021

Ønsker du en sommer med masse frisk luft og med kort vei til jobb? En hverdag hvor forholdene er små, du har tid til å gjøre en god jobb og gå hjem uten dårlig samvittighet etterpå?

Til Siratun sykestue søker vi:
• sykepleiere / vernepleiere
• omsorgsarbeidere

Arbeidsperiode er fra ca. 15.6.21 til ca. 15.8.21. Oppgi i søknaden i hvilken tidsperiode du kan jobbe. Lønn etter offentlig tariff. Utsira kommune er behjelpelig med bolig.
Synes du at dette høres interessant ut ta kontakt med Helse og omsorgssjef Bente Pettersen, mob. 99219498 / 90553171
e-post : post@ursira.kommune.no; eller pr. post til Utsira kommune, 5547 Utsira.
Søknadsfrist er snarest og senest 6.4.2021

Om Utsira kommune
Utsira kommune ligger 18 km vest i havet ut fra Haugesund. Kommunen er Norges minste og
mest perifere kommune, men har likevel stått som egen selvstendig kommune siden 1924. Midt i Nordsjøen finner du et samfunn der salt, havråk, vind og havstrømmer former tilværelsen og dikterer livsbetingelsene. Ofte ekstremvær, men også hyppige glimt av sol - nesten hver dag hele året. Utsira er et isolert, og for mange et eksotisk samfunn som er avhengig av båtforbindelse. Vi er et kompakt samfunn der det meste foregår på 6 km2 landarealer.
UTSIRA KOMMUNE Humor – Raushet – driftighet