2. gangs utlysning - ledig lærerstilling ved Utsira Skole

Idyll og komplett samfunn to mil ut i havgapet. Sørevågen foto: Atle Grimsby
Søknadsfrist 16. juni 2017

Utsira kommune er landets minste kommune med ca 200 innbyggere. Øya ligger 18 km. ut i havet, og bilferjen fra Haugesund tar ca.75 minutt. Den går 4 ganger daglig. Vi har et trygt og godt oppvekstmiljø og full barnehagedekning. Det er mulig med mange ulike fritidsaktiviteter både i svømme – og idrettshallen, flere offentlige og private forsamlingslokaler, to serveringssteder og flotte turstier. På mange måter er Utsira mulighetens øy, og kommunen arbeider med flere nye spennende prosjekter.

Bli med på laget, bli lærer i Sirakompasset du også!

LEDIG LÆRERSTILLING PÅ UTSIRA SKOLE

Stillingen er ledig fra 01.08.2017. Skolen er en fådelt 1 — 10 skole med ca. 25 elever. Stillingen rapporterer til rektor. Skolen og barnehagen flyttet inn i nytt, storslått bygg – SIRAKOMPASSET – januar 2011.

For nærmere opplysninger: www.utsira.kommune.no

Vi søker etter en lærer som har realfaglig bakgrunn og er utviklingsorientert, tydelig, forutsigbar og synlig med evne og vilje til å:

·         Framstå som tydelig leder for elevgruppen.

·         Inspirere og samarbeide med personalet, elever og foresatte om å skape et godt lærings- og arbeidsmiljø

Søkere må ha godkjent relevant utdanning. Personlig egnethet vektlegges. Aktuelle søkere vil innkalles til intervju.

Vi kan tilby:

·         et positivt og utviklingsrettet arbeidsmiljø

·         en utfordrende stilling med gode muligheter for videreutvikling/-utdanning

·         et samfunn med mange muligheter for den som vil

Kommunen kan være behjelpelig med barnehageplass. Flytteutgifter dekkes etter gjeldende regelverk.

Nærmere opplysninger om stillingen og kommunen kan fås hos oppvekstsjef/ rektor Arna Leidland, mob.48388289.

Politiattest må legges fram før tiltredelse. Bekreftede kopier av vitnemål og tidligere yrkeserfaring vedlegges/ettersendes.

Tilsetting skjer i samsvar med gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Søknad med CV sendes til Utsira kommune, Postboks 64, 5547 Utsira, eller helst på e-post: post@utsira.skole.no innen 16.06.2017