Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Ledig sommervikariat som Sykepleier

Utsira Fyr sommersolnedgang
.. med mulighet om forlengelse til fast stilling, siden det forventes nye stillinger utlyst i sommer/høst. Søknadsfrist 23. februar

Utsira kommune er med sine 208 innbyggere Norges minste kommune.  Utsira er en øy vest i havet utenfor Haugesund.  Det går bilferge 3-4 ganger pr. dag fra Haugesund og turen tar 70 minutter.  Her ute lever vi i vakker og litt røff natur og med havet som nærmeste nabo.  Vi har barne- og ungdomsskole med ca. 25 elever i en nesten ny skole.  Sirahallen er idretts- og svømmehall for kommunens innbyggere og de mange hyggelige turistene vi har gleden av å ta imot i løpet av et år.

Siratun sykestue er kommunens helse- og omsorgssenter.  Her ligger også kommunens sykehjem.  Vi har kapasitet til åtte sykehjemsplasser, men p.t. er ikke alle i bruk. 

Det pågår for tiden planlegging av bygging av to omsorgsboliger som vil stå ferdig i løpet av 2019.

Kommunen har god dekning av helsefaglig kvalifisert personale som sykepleiere, vernepleier, hjelpepleiere og omsorgsarbeider med og uten videreutdanning i relevante videreutdanninger.

NÅ SØKER VI ETTER SYKEPLEIER SOM FERIEVIKAR. 

SAMTIDIG FÅR KOMMUNEN LEDIG 1-2 SYKEPLEIERSTILLINGER I LØPET AV SOMMER / HØST 2018.

Vi søker like gjerne etter en nyutdannet som en mer erfaren sykepleier.  Arbeidet er ved Siratun sykestue og du vil og delta i kommunens beredskapsordning (bakvakt). Vi har beredskap 24 timer i døgnet og ivaretar da så vel kommunens sykehjemspasienter som innbyggerne generelt og en masse turister.

Sykepleiere lønnes etter ansiennitet, og vi tilbyr som ett rekrutteringstiltak nyutdannede sykepleiere 10 års ansiennitet.  For ferievikariatet forutsetter vi at du jobber minimum tre helger i løpet av sommeren.  Beredskapsvakter lønnes med en årslønn kr. 100 000 over tariff.  Utsira kommune stiller fri bolig til disposisjon for sykepleier i ferievikariat.

Fast ansatte sykepleiere jobber hver 4. helg.

Synes du dette høres interessant ut må du gjerne ta en prat med Helse- og omsorgssjef Jack Aadland på telefon 52750100 eller mobil 99155961.

Da håper jo vi at du søker – gjerne på mail til post@utsira.kommune.no eller pr. post til Utsira kommune, 5547 Utsira.

SØKNADSFRIST: 23. februar 2018