LEDIG VIKARIAT SOM LÆRER VED UTSIRA SKOLE SKOLEÅRET 2020 – 2021

Er du klar for å legge ut på det åpne hav? Vi har ettårig vikariat som grunnskolelærer i inntil 100% stilling. Søknadsfrist 23. juni 2020.

Stillingen er ledig fra 01.08.2020. Skolen er en 1 — 10 skole med 20 elever. Stillingen rapporterer til rektor.

For nærmere opplysninger: www.utsira.kommune.no

Vi søker etter en grunnskolelærer i inntil 100 % stilling. Du må være utviklingsorientert, tydelig, forutsigbar og synlig med evne og vilje til å:

·       Framstå som en varm og tydelig leder for elevgruppen.

·       Inspirere og samarbeide med personalet, elever og foresatte om å skape et godt og inkluderende lærings- og arbeidsmiljø

Søkere må ha pedagogisk utdanning. Personlig egnethet vektlegges. Aktuelle søkere vil innkalles til intervju.

Vi kan tilby:

·       et positivt og utviklingsrettet arbeidsmiljø

·       en utfordrende stilling med gode muligheter for videreutvikling/-utdanning

·       et samfunn med mange muligheter for den som vil

Kommunen kan være behjelpelig med barnehageplass og med å skaffe bolig. Flytteutgifter dekkes etter gjeldende regelverk.

Nærmere opplysninger om stillingen og kommunen kan fås hos oppvekstsjef/ rektor Arna Leidland, mob.48388289 / arna.leidland@utsira.kommune.no

Politiattest må legges fram før tiltredelse. Bekreftede kopier av vitnemål og tidligere yrkeserfaring vedlegges/ettersendes.

Tilsetting skjer i samsvar med gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Søknad med CV sendes til Utsira kommune, Postboks 64, 5547 Utsira, eller helst på e-post: post@utsira.kommune.no innen 23.06.2020.