Ledige ferievikariater ved Utsira Fyr

Utsira Fyr Foto: Atle Grimsby

Omvisere ved Utsira Fyrstasjon

I perioden 20. Juni til 14. August 2017 er det ledig stillinger som omvisere ved Utsira Fyrstasjon, Arbeidstiden er 3 timer daglig mellom kl 1200 – 1500 og stillingene deles på flere personer. I stillingene inngår 2 faste omvisninger daglig, forefallende arbeid og tilsyn med kunstnerbolig, fyrstova og småhyttene.

Følgende prioriteringer blir gjort i forbindelse med tilsetting av ferievikariater ved fyrstasjonen:

1. Ungdom bosatt på Utsira som fyller 16 år og oppover i 2017 prioriteres, men personer som fyller 15 kan også søke.
  2. De som er best kvalifisert for stillingene blir tilsatt.

Stillinger i teknisk etat og på Utsira Fyrstasjon kan kombineres.

Stillingene er lønnet på timebasis i henhold til kommunal tariff som fortiden varierer mellom ca kr 127 til kr 145 pr time etter alder. Lavere satser dersom du er 15 (kr 112).

Nærmere informasjon fås av Arnstein Eek, 52 75 01 11.

Søknaden sendes Utsira kommune, postboks 63, 5547 Utsira eller pr mail til : arnstein@utsira.kommune innen 18.april 2017.

Med hilsen

Arnstein Eek