Ledige sommerjobber i Helse og omsorg

Hva med et lite ferievikariat ute i havgapet?

HELSE- OG OMSORGSAVDELINGEN I UTSIRA KOMMUNE SØKER ETTER FERIEVIKARER FOR SOMMEREN 2019

I forbindelse med avvikling av sommerferier i helse- og omsorgsavdelingen søkes det etter ferievikarer.

Vi ønsker søknader fra sykepleier/vernepleier, hjelpepleiere, helsefagarbeidere og assistenter.

Aktuell tidsperiode er fra ca. 20. juni til ca. 15. august.

Arbeidet omfatter vanlige omsorgsoppgaver på sykestuen (sykehjem) og noe hjemmetjeneste.  For søkere med sykepleie-/vernepleiekompetanse vil også bakvaktstjeneste bli aktuelt.

Lønn etter offentlig regulativ.

Velkommen som søker på sommerjobb på sommerøyen Utsira !

Vi setter stor pris på om du i søknaden kan angi i hvilket tidsrom og hvor mye du ønsker å jobbe.

Ønsker du flere opplysninger henvender du deg til helse- og omsorgssjef Jack Aadland på telefon 991 55961 eller på mail til jack.aadland@utsira.kommune.no

Søknader helst på mail til post@utsira.kommune.no eller pr. post til Utsira kommune,  5547 Utsira

NB. Søknadsfrist 1. april 2019