Medseiler på The Tall Ships Races 2018?

Tall Ship Race 2018 Stavanger
Ungdom mellom 15 - 25 år kan få mulighet til å søke om å bli med som medseiler på en etappe under The Tall Ships Races 2018. Søknadsfrist 1. desember 2017

tall ship logo

I forbindelse med at Stavanger er vertshavn for regattaen i dagene 26.-29. juli 2018 inviteres alle kommuner i regionen om å bidra med å sende medseilere til den internasjonale seilskuteregattaen The Tall Ships Races sommeren 2018. Utsira Kommune bistår med en større andel i medseilerprogrammet 2018 så vi ønsker motiverte ungdom som har hjemmehørende adresse i Utsira Kommune.

Som medseiler får du møte ungdommer fra andre land og med helt annen bakgrunn, og være en del av laget som skal konkurrere, seile og ta vare på hverandre i alle slags utfordringer og vær. Opplev havet og samholdet om bord, og kom hjem med nye erfaringer og vennskap i sekken.

Lurer du på hvordan livet kan være om bord? Sjekk ut filmen fra Sail Training International.

Hvem kan være med?

Alle kan være med – du trenger ikke å ha seilererfaring før, men må være ved normalt god helse. Medseilerprogrammet vårt er laget spesielt for ungdom mellom 15 – 25 år, men det er mulig å søke direkte til skutene om å seile dersom du er over 25. Du kan finne informasjon om andre medseilerprogrammer på Sail on Board.

Når og hvor kan jeg seile?

I 2018 seiler The Tall Ships Races i Nordsjøen og det vil bli mulig å sette opp ønske om etappe: Esbjerg i Danmark til Stavanger (20.– 28. juli) eller Stavanger – Harlingen i Nederland (29. juli – 5. august). I alt 7 døgn, 5 til havs og 2 i vertshavnen (i tillegg en overnatting i Esbjerg 20.- 21. juli før utseilingen).

Regattaer i 2018

Hva koster det?

Som medseiler betaler du en egenandel på kr. 3 000,-  for reise til og fra vertshavnene, samt kost og losji om bord på seilskutene. Egen reiseforsikring er påkrevd. Resten av kostnadene dekkes av The Tall Ships Races 2018 Stavanger og eventuelt Utsira Kommune.

Søknad sendes på vedlagt skjema  word    pdf

til post@utsira.kommune.no  subject: Tall Ship medseiler Utsira

eller i brev til Utsira kommune, Utsiravegen112, 5547 Utsira