Pedagogisk leder 50%, Utsira barnehage - 2. gangs utlysning

Arbeidsgiver: Utsira kommune Stillingstittel: Pedagogisk leder Sted: Utsira kommune Frist: 15. juli 2018 Varighet: fast

Litt om oss i Utsira barnehage

I august 2010 ble vi samlokalisert med skolen i nytt bygg som fikk navnet sirakompasset.

Vi er en en-avdelingsbarnehage der alle barna mellom 0- 6 år er samlet. For at alle barna skal få aldersadekvate utfordringer, deler vi gruppen ved behov i løpet av dagen.

Vi liker å leke ute, og går ofte tur til fyret, tårngammen, ringmerkeskogen, toppene, stranda, eventyrskogen og løypene i marka.

Vi jobber temabasert, hvor vi lager en aktivitesplan med et bestemt tema over to- tre måneder om gangen. Temaer vi har fordypet oss i er: Havet, fugler, planting, eventyr, bøker, musikk og eksperimenter. Vi er inspirert av Trude Brendeland og vi jobber gjerne med tema gjennom «magiske samlingstunder» som er med på og gi gode inntrykk med estetiske opplevelser.

Fra og med 03.09.18 søker vi etter pedagogisk leder i 50 % stilling. Dette med forbehold om at barnehagen får tilslag om midler til økning i bemanning fra kommunestyret.

Arbeidsoppgaver:

·         Veilede og støtte det øvrige personalet i det pedagogiske/metodiske arbeidet

·         Tilrettelegge for godt samarbeid med foresatte

·         Dele kunnskap om barns læring og utvikling, og bidra til kompetanseheving i barnehagen

·         Være raus og tydelig.

·         Bidra i planleggingen av den daglige virksomheten og ha ansvar for gjennomføringen, og bidra med aktivitesplaner og forberedelse av foreldresamtaler.

Kvalifikasjoner:

·         Godkjent barnehagelærerutdanning

·         Grunnleggende datakunnskaper

·        Bestått test i norsk - Høyere nivå (Bergenstesten), eller avlagt norskprøve og oppnådd nivå B2 delprøve i skriftlig framstilling, leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

·         Godkjent politiattest

Utdanning

·         Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad

Egenskaper

·         Faglige ambisjoner og hjerte for å jobbe i barnehage

·         Gode kommunikasjons- og formidlingsevner

·         Evne til å skape engasjement og lyst til å delta i barns lek og utvikling

·         Løsningsorientert og fleksibel

·         Høy tilstedeværelse og en positiv holdning

·         Høy arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne

·         Liker nye utfordringer og jobber godt under press.

·         God helse slik at du kan være en aktiv voksen med barna.

·         Stillingsbrøk: 50%

·         Lønn etter avtaleverket + (20. 000 kr i lokale tillegg)

·         Faglig og personlig utvikling

·         IA bedrift

Søknad sendes til barnehagen@utsira.kommune med kopi til post@utsira.kommune.no. Spørsmål rettes til styrer Marlin Eriksen tlf.: 99510303.

Barnehagen aktiviteter ute