Utsira skole har følgende stillinger ledige for snarest tiltredelse

Interessert i en mindre stilling i barnehagen eller skolen?

1.     KJØKKENMEDARBEIDER PÅ UTSIRA SKOLE - SKOLELUNSJ

Det er ledig stilling som kjøkkenmedarbeider på Utsira skole i forbindelse med skolelunsj hver dag. Arbeidstiden vil være fra 09.30 til 11.30 tre dager, og fra 09.00 til 12.00 to dager i uken. I tillegg gis det 2 timer i uken til planlegging, forberedelse og etterarbeid som for eksempel ekstra tid i forbindelse med de varme måltidene tre dager i uken. Stillingen vil følge skoleruten.

Vi søker personer med erfaring fra profesjonell matlaging (som har god kjennskap til formelle regler og krav på området), men også andre kan søke stillingen. Personlig egnethet vil vektlegges.

2.    RINGEVIKARER TIL BARNEHAGE/ SKOLE/ SFO

Vi trenger mange flere ringevikarer i både barnehage/ skole og SFO. Meld din interesse til Marlin (Barnehage) mobil: 99510303 eller Arna (Skole & SFO) mobil: 99219491/ 48388289

For alle stillingene gjelder:

Lønn etter gjeldende tariff.

Politiattest må legges fram før tiltredelse.

Nærmere opplysninger kan fås hos oppvekstsjef/ konstituert rektor Tormod Kvalvik, tlf: 99219491

Søknadsfrist: 19.02.2021

Søknaden sendes til Utsira kommune, postboks 63, 5547 Utsira, eller e-mail: post@utsira.kommune.no