Utsira søker sykepleier / vernepleier - inntil 100 % fast

Ønsker du en hverdag med masse frisk luft, med kort vei til jobb, og ingen kø? En hverdag hvor forholdene er små, du har tid til å gjøre en god jobb og gå hjem uten dårlig samvittighet etterpå? Da bør du lese videre.

Om stillingen

Siratun sykestue er kommunens helse- og omsorgssenter og har 8 sengeplasser. Alle helse- og omsorgstjenester administreres fra Siratun. Sykepleierne arbeider i todelt turnus med arbeid hver 4 helg. Det er knyttet en vaktordning til stillingen som deles mellom sykepleierne.

På sykehjemmet har vi en arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver på sykehjemmet og i hjemmetjenesten, inkludert kjøkkendrift.

Vi verdsetter deg som setter utvikling- og kvalitet høyt.

Arbeidsoppgaver

·        Utføre sykepleie til våre brukere i tråd med gjeldende krav til kvalitet.

·        Helhetlig pasientforløp med primærkontaktansvar.

·        Veilede kolleger

·        I stillingen som utlyses inngår vakter på dag- og kveld og helg, samt hjemmevakter på natt.

Krav til kvalifikasjoner

·        Autorisert sykepleier med gyldig arbeids- og oppholdstillatelse

·        Norsk tilsvarende høyere nivå (C1/Bergenstesten)

·        Engasjement for eldreomsorgen

·        Førerkort klasse B

·        Generelt gode datakunnskaper

Personlige egenskaper

·        Evne til etisk refleksjon og besittelse av gode holdninger.

·        Selvstendig og fleksibel med evne til å arbeide strukturert og målrettet.

·        Opptatt av faget og har et ønske om å jobbe i sykehjem.

·        Lojal og ansvarsbevisst.

·        Interessert i nytenkning og villig til å være med å utvikle fremtidens helsetjeneste.

Det legges avgjørende vekt på personlig egnethet samt hvordan søker vil utfylle personalgruppen for øvrig.

Vi kan tilby:

·       Inntil 100% fast stilling som sykepleier.

·       Lønn etter avtale og pensjonsordning gjennom KLP for sykepleiere.

·       Hos oss møter du et godt miljø med mange dyktige kollegaer. Som en del av vårt sykepleierteam vil du også utgjøre en viktig del av vår kompetanseutvikling, samt delta i prosesser med kontinuerlig fokus på kvalitetsutvikling. Vi ønsker at våre ansatte skal delta på relevante kurs og utdanning, og tilrettelegger for dette.

·       Mulighet for tilrettelegging av turnus.

·       Vi dekker flytteutgifter etter kommunal ordning. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig.

·       Hjelp til å skaffe bolig eller overnattingsmuligheter for pendlere.

Tilsetting skjer i samsvar med gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Søknad med CV og vedlegg sendes på e-post til post@utsira.kommune.no

Politiattest må legges fram før en tiltrer.

Søknadsfrist: 19. mars 2021

Spørsmål om stillingen kan stilles til helse- og omsorgssjef Bente Pettersen, tlf: 905 53 171

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Om Utsira kommune

Utsira kommune ligger 18 km vest i havet ut fra Haugesund. Kommunen er Norges minste og mest perifere kommune, men har likevel stått som egen selvstendig kommune siden 1924. Midt i Nordsjøen finner du et samfunn der salt, havråk, vind og havstrømmer former tilværelsen og dikterer livsbetingelsene. Ofte ekstremvær, men også hyppige glimt av sol - nesten hver dag hele året. Utsira gir energi! - er vår visjon og er bærende i nærings-, kultur og samfunnsliv. Utsira er et isolert, og for mange et eksotisk samfunn som er avhengig av båtforbindelse. Samtidig har vi mye utbygd infrastruktur; god fiberoptisk dekning, oppvekst- og idrettsanlegg, vannverk, renovasjon, butikk, spisesteder og de mest sentrale kommunale tjenestene. Vi er et kompakt samfunn der det meste foregår på 6 km2 landarealer. Havarealene innenfor kommunegrensene derimot er 136 ganger større, med uutnyttede næringsmuligheter. Vi er omgitt av hav 360°!