Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Nytt fra Folkehelsegruppa

Folkehelsegruppa info - februar 2012

Vi har den glede å inviterer barn og vokse til aktiviteter i friluft. Vi vil starte opp med rebus i 'Vikingløypa'. Det er 8 oppgaver for barn og voksne, når alle oppgavene er løst vil det gi et løsningsord. Svar sendes til Arild på Siratun, epost: arild.soyland@utsira.kommune.no. Det blir fine premier til de som blir trukket ut som vinnere.

I Lyshuset er det nå startet småbarnsgruppe på tirsdager.

For voksne kvinner over 60 er det åpent på tirsdager, fra kl.16.00, også i Lyshuset.

Frisk i friluft

http://www.friskifriluft.no/ir/images/friskfriluft/fif_logo.gif

Utsira er blitt deltaker i ” Frisk i friluft”. Dette er et lavterskeltilbud for alle til å komme seg ut   i friluft for å styrke folkehelsen.

Geocaching

Et nytt tiltak er Geocaching som er en fin måte å være ute på. På Utsira er det plassert ut ca 22 små bokser (godt gjemt). Koordinatene kan lastes ned fra nettet på geocaching .com. Folkehelsegruppen har kjøpt inn 3 håndholdte GPS’er som har koordinatene installert. Så er det bare å sette på GPS’en og starte søk. GPS’ene kan lånes for kr.200 i depositum. Kontakt Joker Utsira for å låne.

Det anbefales at folk bruker egne GPS’er, mange telefoner har GPS installert. Det må imidlertid lastes ned koordinater som viser hvor lykkeboksene er gjemt.

God jakt.

http://farm4.staticflickr.com/3359/3523627575_1f136ca247_o.jpg

CreativeCommon by Nina Matthews

 

 

HUSK FEM OM DAGEN

 

Arild Søyland

Pleie- og omsorgssjef

for Folkehelsegruppa