Utlegging av manntall til offentlig ettersyn – Valg 2021

Står du i manntallet? Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved stortingsvalget 2021 mandag den 13. september 2021

valg 2017

Utsira kommune

Stortingsvalget

Hvis du ikke står i manntallet, kan du ikke stemme ved stortingsvalget 2021 mandag den 13. september 2021.

Du kan undersøke om du står i manntallet i Utsira kommune på følgende steder:

1. Kommuneadministrasjonen Siratun.
2. Utsira Folkebibliotek

Manntallet blir liggende ute til alminnelig ettersyn i tidsrommet 20. juli til og med valgdagen 13. september 2021.
Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt i folkeregisteret innen 30. juni 2021, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra. Da kan du velge om du vil stemme på valgdagen i den kommunen du flyttet fra eller om du vil forhåndsstemme.

Den som mener at vedkommende selv eller noen annen uriktig er blitt innført eller utelatt fra manntallet i kommunen, kan kreve at valgstyret retter opp feilen. Kravet skal være skriftlig og begrunnet og sendes valgstyret så snart som mulig. Valgstyret kan oppdatere manntallet så lenge det er praktisk mulig.

Det er også mulig å avlegge tidligstemme i administrasjonen fra den 1. juli og fram til forhåndstemmegivningen starter den 10. august 2021.

Valgstyrets adresse er: Utsira valgstyre
5547 Utsira