Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

Krisetiltak for næringslivet

Utsira kommune deltar via skape.no og bedriftene på Utsira har tre timer gratis rådgivning. Det kan være nytig å søke råd nå.

Korona-tiltak i næringslivet

  • Utsatt frist for å levere skattemeldingen for næringsdrivende og selskaper. Les mer her
  • Søknadsskjema for foretak med vesentlig omsetningsfall finner du her
  • Støtteordninger for landbruk og landbruksbaserte næringer finner du her
  • Søk om prosjektmidler fra Forskningsrådet hvis du har et innovasjonsprosjekt her
  • Innovasjon Norge tilbyr oppstartsfinansiering, innovasjonstilskudd og flere tilbud som følge av koronaepidemien. Se mer her.
  • EØS-borgere, som skal påbegynne arbeid i næringer med kritisk behov for arbeidskraft, kan reise inn i Norge. Les mer her.

Se samlesiden for hva kommunen gjør for næringslivet i koronaepidemien her

Sist oppdatert 24. april kl. 10.16

Skape.no

 
Vi oppfordrer våre næringslivsaktører å følge med på https://skape.no/ Her har dere tre timer gratis rådgivning. Bruk tiden nå dersom du trenger råd om krisetiltak eller andre besriftsrealterte problem.
 
Skape.no kjører gratis webinarer ut mai måned. Følg med

Fra Haugaland Vekst:

Korona-situasjonen med tilhørende nasjonale smittetiltak og restriksjoner har skapt utfordringer for næringslivet. Noen bedrifter er mer rammet enn andre og det er ulike behov. For å gjøre noe med dette er det blitt presentert mange gode tiltak nasjonalt og det finnes mange gode hjelpere som ønsker å bidra til å bedre situasjonen for bedriftene lokalt. For å koordinere dette arbeidet er det derfor blitt tatt et felles initiativ fra kommunene i regionen om å tilby navigasjonshjelp til bedriftene gjennom det apparatet de allerede har.

 Det finnes mye informasjon om regjeringens tiltakspakker fra ulikt hold, men en del bedrifter er likevel usikre på hvordan de skal navigere i denne informasjonen for å finne det som er aktuelt for dem. Vi håper dette tilbudet kan gjøre det enklere for bedriftene i vår region, sier Inger Kallevik Haavik i Haugaland Vekst.

Se også vår samleside: Koronasituasjonen – nyttig informasjon for kommuner og næringslivlitt

mer

tekst