Personlige verktøy
Logg inn

Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Seksjoner

2015

Vel blåst juleavslutning

Torsdag var det juleavslutning i Sirakompasset. Elevene imponerte stort med syngespillet 'Lussi', en førjulsfortelling skrevet av Tor Karseth.

Kuriosa om stoler og bord på Allrom

I kommende museumsstafett-runde i regi Haugalandsmuseene vil Haugesund Billdegalleri vise en utstilling fra Dysthe Design.

Hvem er det som leser på våre hjemmesider?

Siden oppstart av den nye portalen i 2011 har vi hatt sporing på våre sider. Piwik-sporingen kan si oss det meste om hvordan våre sider leses.

Det jobbes med økonomiplan 2016-2019

Rådmannen sitt forslag er overlevert formannskap...

Kampanje eFaktura og AvtaleGiro

Lei av regninger i posten? De ulike kommuner på Haugalandet kjører nå en felles kampanje for å få flere til å gå over til eFaktura/AvtaleGiro. De som har avtale med Utsira Kommune i perioden 1. oktober til 31. januar deltar i trekning om 1500,- i reisekort med rutebåten MS Utsira

Snart klart for TV-Aksjonen 2015

Søndag 18. oktober er det klart for TV-aksjonen som i år går til Regnskogfondet.

116117 - Nasjonalt legevaktnummer

I dag 1. september innføres nytt felles nasjonalt legevaktnummer. Så nå trenger du bare å huske 116117 dersom du ikke får tak i fastlegen din.

Besøk av NRK Sommerbåten

MS Sjøkurs og #NRKsommer var innom Nordvikvågen 28. - 29. juli.

Politi-besøk

Administrasjon og ledelse har gjennomført årlig politiråd og skole/barnehage har hatt kjekt besøk i dag. Nedenfor får du et innblikk i politiets besøk i Sirakompasset (skole og barnehage)

Vi markerer 150 års jubileum til fotografen Anders Beer Wilse

Wilse besøkte Utsira i 1913 og samtlige foto fra besøket er utstilt i foajeen på Siratun.

Kommunereform-rapport lagt fram på Utsira.

Stortingets Kommunal- og forvaltningskomité og 10 ordførere fra øykommune-prosjektet var samlet på Utsira 12. mars for rapport-slipp. På oppdrag fra ti øykommuner uten landfast forbindelse har Norsk senter for bygdeforskning utredet mulige konsekvenser av ny kommunestruktur for slike kommuner.

Øykommuneprosjektet møter Kommunalkomiteen på Utsira

På førstkommende torsdag er alle ordfører som deltar i Øykommuneporsjektet i møte med kommunalkomiteen på Stortinget samlet ute på Utsira, hvor prosjektets forskningsrapport blir offisielt fremlagt.