Stort sett stor trivsel og tilfredshet blant våre innbyggere

Men vi trenger også din mening, for det er du som er eksperten her! Last ned appen 'Gi mening' og delta i Utsira kommune sine spørreundersøkelser

Kjære innbygger. Tusen takk for dine oppfatninger om trivsel og tilfredshet i vår kommune. Dine ærlige tilbakemeldinger er viktig for at vi kan utvikle vårt øysamfunn til det beste for alle. Det er godt å se at trivselen som innbygger på Utsira stort sett er høy. Når det gjelder hva vi bør fokusere mer på for å øke bosettingen i kommunen, er det bedre tilrettelegging for næringsetablering som utmerker seg. Vi har de senere årene engasjert en næringsutvikler som er i full gang med dette arbeidet, og mye spennende og viktig arbeid er i gang, i samarbeid med Utsira Næringsforum og de etablerte næringsaktørene i vår kommune. Utsira formannskap vedtok i går en strategi for Utsira Nord «for hvordan vi vil nytte nasjonal pilot for flytande havvind og dei geografiske fortrinna våre til å skape nye arbeidsplasser, auka inntekter og postiv samfunnsutvikling for Utsirasamfunnet». Mer informasjon om dette vil bli gitt i et folkemøte etter sommeren. Om kort tid vil det komme en ny undersøkelse her i Gi mening-appen. Vi håper du vil delta også i den undersøkelsen, og også oppfordre andre innbyggere til å melde seg inn i samfunnet «Utsira mener». Link til påmeldingsskjema finnes på kommunens hjemmesider. Ha en riktig fin dag videre!

Marte

ordfører

Her finner du mer om hvordan du deltar i Utsira-panelet i Gi mening - appen.